Εκτύπωση
 
Πολιτική προβολής καταχωρήσεων

Δυνατότητες Προβολής

Υπάρχουν τρεις τρόποι προβολής, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης ή του επαγγελματία:

1. Free Member

Η προβολή των στοιχείων είναι Δωρεάν. Περιέχει μόνο τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης και εμφανίζεται μετά τις καταχωρίσεις των Gold & Silver Member

Εάν επιθυμείτε Δωρεάν Καταχώρηση συμπληρώστε την αίτηση δωρεάν καταχώρησης.

2 . Silver Member

Πληρωμένη Καταχώρηση με ετήσια συνδρομή 79 ευρώ ή 6,58 ευρώ ανά μήνα (Οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%). Οι πελάτες, πέρα από τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής τους (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο) έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τη διεύθυνσή τους στον χάρτη καθώς και τα email της επιχείρησης και το λογότυπο και τα στοιχεία τους κωδικοποιούνται σε μορφή QR code για εύκολη αποθήκευσή τους σε smart phone συσκευές. Προηγούνται των FreeMember καταχωρήσεων και διαφοροποιούνται στο χρώμα προβολής τους. Τα στοιχεία των εταιρειών αυτών θα καταχωρούνται και στο περιοδικό ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ.

Επιπλέον θα έχουν Δωρεάν Ετήσια Ηλεκτρονική (OnLine) Συνδρομή στο περιοδικό.

Αν θέλετε περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο προβολής επικοινωνήστε στο 210 5225479 ή στείλτε email στο satguide@satguide.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

3. Gold Member

Πληρωμένη Καταχώρηση με ετήσια συνδρομή. Είναι μια ενισχυμένη καταχώρηση που προβάλλει την επιχείρηση ή τον επαγγελματία. Οι προβαλλόμενοι, πέρα από τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής τους (επωνυμίαδιεύθυνσητηλέφωνο) έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν:

  • Τα e-mail, την ιστοσελίδα ,το λογότυπο της επιχείρησής τους,
  • Την κωδικοποίηση των στοιχείων της καρτέλας τους σε μορφή QR code για εύκολη ανάγνωση και αποθήκευση σε smart phone συσκευές,
  • Το profile της εταιρείας,
  • Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους,
  • Τη διεύθυνσή τους σε χάρτη,
  • Προβολή της εταιρείας ή προϊόντων της μέσα από Gallery φωτογραφιών,
  • Προβολή της εταιρείας ή προϊόντων της μέσα από μορφή Video,
  • Έντυπο διαφημιστικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

Όλα δε τα στοιχεία τους προβάλλονται σε στατική δική τους σελίδα, προηγούνται των Silver & Free member καταχωρήσεων και διαφοροποιούνται στο χρώμα προβολής τους από αυτές . Τα στοιχεία των εταιρειών αυτών θα καταχωρούνται και στο περιοδικό ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ.

Επιπλέον θα έχουν Δωρεάν Ετήσια  Συνδρομή στο περιοδικό με επιλογή για Ηλεκτρονική ( On Line) ή Έντυπη Έκδοση.

Αν θέλετε περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο προβολής επικοινωνήστε στο 210 5225479 ή στείλτε email στο satguide@satguide.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

4. Διαφημιστικά banner

O δημοφιλέστερος τρόπος διαφήμισης στο INTERNET. Τα banners τοποθετούνται είτε στην κεντρική σελίδα, είτε σε σελίδες συγκεκριμένων  κατηγοριών. Για παράδειγμα εταιρεία που εδρεύει στο Βόλο μπορεί να βάλει banner μόνο στην περιοχή του Νομού Μαγνησίας ή εταιρεία που θέλει να προβληθεί σε ένα μόνο τομέα π.χ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ βάζει banner μόνο σε αυτό τον τομέα.

 
 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας , για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Επιλέξτε το διάστημα στο οποίο επιθυμείτε να δεχθείτε κλήση.
 
Κωδικός ασφαλείας:
6
+
1
=
Φόρμα Επικοινωνίας
Ονοματεπώνυμο * Επωνυμία Επιχείρησης *
Οδός * Αριθμός * Ταχυδρομικός Κώδικας *
Νομός * Δήμος * Πόλη *
Τηλέφωνο * Email *
 
Πότε θέλετε να σας τηλεφωνήσουμε::
Από 09.00 - 12.00
Από 12.00 - 16.00
Από 16.00 - 20.00
 
Σημείωση: Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.